woensdag 8 juli 2015

FotoAanpassen.nl: Eenvoudig online je foto's bewerken en aanpassen zonder account


Op FotoAanpassen.nl kun je snel een foto bewerken of aanpassen. Je kunt dat hier direct online, gratis en zonder een account te hoeven aanmaken via je browser doen. Upload je foto of vul de URL in van een foto op internet.

Je kunt daarna eenvoudig je foto verkleinen, verscherpen, roteren en/of spiegelen. Ook kun je allerlei effecten en filters toepassen, zoals: rode ogen verwijderen, sepia maken of helderheid en contrast bijstellen. Daarna kun je de foto downloaden of online bewaren.


Let op! De maximale grootte van een up te loaden foto is ongeveer 6 MB. Grote foto's worden ook automatisch verkleind naar 1024x768.

Overigens: pas op met het gebruiken van foto's die op het internet staan. Op de foto's rust auteursrecht! Gebruik dus foto's met een Creative Commons Licentie of uit het Publieke Domein.

Conclusie

  • FotoAanpassen.nl is een leuk en handig online fotobewerkingsprogramma en helemaal in het Nederlands.
  • De menu-optie "Bestel" geeft wellicht verwarring, maar je kunt jouw bewerkte foto gewoon downloaden:

  • Op het internet zijn veel online en ook gratis fotobewerkingsprogramma's te vinden. Dit programmaatje is één van vele,maar ik wilde het toch even noemen. Zelf zal ik het programma niet gebruiken, want ik werk met volle tevredenheid met het eveneens online en gratis "Online Image Editor". Ik heb hier ooit een blogpost over geschreven. Zie: "Online Image Editor: gratis online afbeeldingen bewerken" [Archief].

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.