maandag 6 juli 2015

Watereducatie.nl en Ons water.nl: 2 leuke websites om te gebruiken bij een project over (drink)water


Watereducatie.nl is dé portal voor onderwijs en water met o.a. allerlei lesmateriaal voor het basisonderwijs
Website "Ons Water"
Ook interessant is de website "Ons water".
"Met Ons Water willen we Nederlanders bewust maken van het feit dat schoon, veilig en voldoende water niet vanzelfsprekend is. We zullen de komende jaren meer moeten doen en meer moeten investeren om Nederland te beschermen tegen water. Maar ook om te kunnen blijven genieten van water. En om onze watervoorraad op orde te houden. 
Het lijkt heel gewoon dat er altijd schoon drinkwater uit de kraan komt. Dat we allemaal veilig zijn achter onze dijken en duinen. We hebben het ook goed geregeld. Maar het is nooit af, en het is niet vanzelfsprekend.
Op onswater.nl vind je voorbeelden van projecten waar we aan schoon en veilig water werken. Tips voor waterbelevenissen. En bijzondere waterverhalen van mensen die in hun dagelijkse leven met water bezig zijn. Er komen steeds nieuwe projecten, tips, belevenissen en waterverhalen bij. Kijk dus regelmatig weer eens bij Ons Water!"

Je vindt hier allerlei actuele, leuke en interessante informatie over water.Conclusie

Beide websites zijn heel geschikt om te gebruiken bij een project over (drinkwater). je vindt er ontzettend veel materiaal. Aanraders dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.