dinsdag 22 september 2015

4 Websites met gratis gereedschappen voor jouw digibord


Tools om op je digibord te gebruiken zoek je waarschijnlijk op 'Schoolbordportaal, de startpagina voor tablet en digibord', maar er zijn nog meer websites met handige tooltjes voor je digibord. Hieronder heb ik er vier op een rij gezet.


#1. Yurls 'Digibordtools'
Op de Yurls 'Digibordtools' vind je gratis tools voor je digibord of touchscreen die je zonder registratie en inlog kunt gebruiken.

De boxen op deze pagina kunnen je via de icoontjes eenvoudig toevoegen aan je eigen Yurls-pagina of delen via Twitter of Facebook.


#2. 'Teach with a Touch': 36 gratis te gebruiken digibordtoolsOp de website 'Teach with a Touch' vind je 36 gratis tooltjes voor je digibord. Zie de afbeelding hierboven.

#3. '123digibord''123digibord' is online platform met o.m. allerlei tools voor jouw digibord. Op de homepage vind je alle digibordtools, maar je kunt ze ook vinden in de categorieën 'Handig voor het digibord', 'Rekenen digibord' en Taal digibord'.


#4. 'Digibord op School - Digibordtools'
En.. - uiteraard - op de website 'Digibord op School - Digibordtools' vind je ook de nodige digibordtools.

1 opmerking:

  1. Inderdaad belangrijk dat voordat je aan de slag gaat in de klas even goed te verdiepen in de lesstof die je kan bieden. Het gevolg is wel dat we de kinderen meteen meenemen in de digitale wereld zonder het gevoel te geven dat ze voor de leeuwen worden gegooid!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.