donderdag 24 september 2015

Sparklebox: Engelse website met gratis te downloaden Nederlandstalig lesmateriaal (pdf's)!


Op de website Sparklebox - Free Dutch Teaching Resources vind je Engels lesmateriaal dat is vertaald in het Nederlands. Al dit materiaal is gratis te downloaden als pdf, Je kunt het materiaal herkennen aan het Nederlandse vlaggetje dat erbij staat. Al het materiaal rond een bepaald onderwerp download je als ZIP-bestand (voor gebruik dus uitpakken).Je vindt je er posters, kijkbladen, werkbladen en oefenbladen (pdf):
Op de site staan voorbeelden van de hierboven genoemde soorten bladen. Die zijn in het Engels, maar de bladen die je downloadt zijn in het Nederlands! 

Het loont vast de moeite als je even op deze site gaat kijken. Je vind er vast wel iets dat je in jouw groep kunt gebruiken.

Tip!

De tekeningen op de bladen (pdf's) zijn erg mooi en leuk. Ik zou je dan ook willen adviseren: Blader eens op je gemak door deze site en bekijk de voorbeelden, want ook de vele Engelstalige bladen (pdf's) zijn erg mooi en mogelijk in jouw groep te gebruiken. Met een stickertje kun je de Engelse woorden vervangen door Nederlandse. Kijk bijvoorbeeld op de pagina Free Topic PrintablesKortom: deze site is een aanrader!!


Website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.