maandag 5 oktober 2015

6 Websites met educatieve spelletjes voor de kleuters


Zes websites met educatieve spelletjes voor kleuters. Wellicht ken je ze... Zo niet, misschien leuk om even te bekijken...


Plein 1 is onderdeel van Spelletjesplein.nl, de website met educatieve spelletjes voor leerlingen op de basisschool. 


Kleuterspel.be is gemaakt voor kleuter- en basisscholen, maar kan door zijn gebruiksvriendelijkheid ook thuis gebruikt worden. Op een zinvolle en educatieve manier kunnen kids kennis maken met leuke en leerrijke oefeningen, spelletjes en creatieve programma’s. Kleuterspel.be bevat verschillende programma's waarmee kleuters en kinderen op eenvoudige wijze hun creativiteit kunnen botvieren. Collages maken, na-tekenen en inkleuren van plaatjes, het kan allemaal.

#3. Computermeester.be - KleutersOp Computermeester.be - Kleuters vind je een heleboel gratis educatieve computerspelletjes, voorleesverhalen en kinderliedjes voor kleuters.

#4. CyberkidzOp Cyberkidz staan onder de menukeuze 'groep 1' en 'groep 2' de spelletjes voor de kleuters.

#5. Leerspellen.nl > Groep 1 en groep 2Klik op Leerspellen.nl in het 'vak' groep 1 op de 'link' Groep 1 spelletjes >> en in het 'vak' groep 2 op de 'link' Groep 2 spelletjes >> voor een overzicht. De spelletjes zijn ook bruikbaar om te gebruiken op het digibord.

#6. RekenWeb: spelletjes voor groep 1 en groep 2Klik in het menu van RekenWeb spelletjes op Groep 1 of Groep 2 voor een overzicht van de spelletjes voor de betreffende groep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.