donderdag 12 november 2015

Gelezen op 't Web. Artikeltjes die ik interessant vind... [ 2 ]


In de rubriek 'Gelezen op 't Web - Deel 2' vind je weer een aantal m.i. interessante artikelen over gratis online tools, freeware, handige tips & trucs, online lesideeën en lesmateriaal en allerlei interessante online ICT-zaken die mogelijk zijn te gebruiken in het basisonderwijs. Ik vond deze artikelen op edublogs en voor het onderwijs interessante websites en wil deze artikelen delen...

  • Dutch Cowboys: 'Gratis onbeperkt foto's back-uppen met Google Foto's - Vijf redenen waarom je deze app nu moet downloaden' »
    "80 procent van alle Nederlanders maakt meerdere keren per week een foto, vaak met een smartphone. Het liefst maken we foto's van speciale gelegenheden, zoals reizen, geboortes, verjaardagen of bruiloften, maar ook van gewone dingen uit het dagelijks leven zoals een bord eten of een paar nieuwe schoenen. Maar wat doen we er daarna mee? We gebruiken de mooiste en leukste foto's om te posten op Facebook of Instagram, maar de rest wordt in de filmrol op je telefoon bewaard. Er zijn nog wat mensen die de moeite nemen om ze over te zetten op een computer, en zo nu en dan is er ook nog een foto die het tot het canvas aan de muur haalt, maar de meeste foto's blijven in de filmrol achter. Het wil echter niet zeggen dat ze geen waarde hebben, want we zouden al die foto's voor geen goud kwijt willen raken, zo blijkt uit onderzoek. Gelukkig heeft Google er een handige app voor: Google Foto's, waar je onbeperkt al jouw foto's gratis kunt opslaan..."

    > Website: http://www.dutchcowboys.nl/mobile/gratis-onbeperkt-foto-s-back-uppen-met-google-foto-s


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.