donderdag 19 november 2015

Stack, nieuwe Nederlandse clouddienst. Gratis 1000 GB online opslag!


Enige tijd geleden las ik op NU.nl: 'Nederlandse Dropbox-concurrent biedt 1 terabyte gratis opslag':
"De Nederlandse hostingprovider TransIP heeft een eigen clouddienst geïntroduceerd. Gebruikers kunnen 1 terabyte aan data gratis bewaren..." Lees het volledige bericht »
Deze Nederlandse clouddienst heet STACK. Volgens Nu.nl wil TransIP "met clouddienst Stack gaan concurreren met onder andere Dropbox en Google Drive."Stack, jouw online harde schijf

"STACK is 1000GB gratis online opslag voor het gemakkelijk bewaren, synchroniseren en delen van al je bestanden. STACK is voor je foto’s in alle formaten, de map voor al je documenten en de plek voor al jouw kleine en grote projecten."
"Al jouw bestanden worden opgeslagen in Nederland en beveiligd met een 256-bit AES sleutel." 
"Geen analyse van je bestanden, geen spiekende ogen naar je foto’s, jij bepaalt met wie je jouw data deelt."
"Geen analyse van je bestanden, geen spiekende ogen naar je foto’s, jij bepaalt met wie je jouw data deelt." 
"Overal toegang tot al je bestanden. Met STACK synchroniseer je automatisch al je bestanden naar al je apparaten. Zo heb je altijd toegang tot de meest recente versie op je telefoon, tablet of desktop." 
"Met STACK deel je gemakkelijk al je foto’s en bestanden met vrienden en familie. Door gebruikers aan te maken kun je zelfs je opslagruimte delen!"
Behalve het gratis pakket van 1000 GB zijn er ook betaalde pakketten met nòg meer opslagruimte.
Een vergelijking met de andere bekende gratis clouddiensten vind je hier »


Wie/wat is TransIP?

TransIP is een hosting provider. Het bedrijf is in 2003 opgericht. Het kantoor van TransIP is gevestigd in Leiden (Schipholweg 9b). Het datacentrum van TransIP is te vinden in Amsterdam (Kabelweg 48a, vlak bij de ringweg A10). De URL van de website is www.transip.nl. Lees meer »

Invite..

Voor de gratis opslag bij Stack kun je je op dit moment alleen maar aanmelden via e-mail en vragen om een invite. En dan maar wachten op het moment dat je aanvraag wordt gehonoreerd.


Website


Oeffff.. Wow..!

1000 GB gratis opslagruimte bij een Nederlands hostingbedrijf. Klinkt goed! Niet meer gebonden aan de meeglurende Google (Google Drive) en Microsoft (OneDrive). Overigens: ik kan op de site nergens een privacyverklaring en de algemene voorwaarden vinden... Daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

Artikelen over Stack

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.