dinsdag 15 december 2015

VVN: 14 nieuwe verkeersborden per 1 januari 2016


'LesKompas' heeft gisteren via Facebook twee héél interessante 'links' gedeeld! Alle twee belangrijk t.b.v. het 'school verkeersexamen' en interessant om te gebruiken in/bij jouw verkeerslessen.

#1. 14 nieuwe verkeersborden per 1 januari 2016

Deze nieuwe borden zijn allemaal gebodsborden. Je kunt ze vinden op de website van 'Veilig Verkeer Nederland'. In het bericht '14 nieuwe verkeersborden vanaf 1 januari 2016' worden de 14 nieuwe borden getoond, inclusief een beschrijving.
"Op 1 januari 2016 worden er 14 nieuwe verkeersborden geintroduceerd. Deze moeten zorgen voor meer duidelijkheid in bepaalde verkeerssituaties. Kent u ze al..." Lees het volledige artikel »

#2. Handig voor jouw leerlingen: pdf met verkeersafspraken (VVN)Te downloaden via de pagina 'VVN schriftelijk Verkeersexamen': " (...) Tevens moeten de leerlingen op de hoogte zijn van de verkeersafspraken die voorkomen in het VVN Verkeersexamen..." (Bron)
Je kunt de 4 bladen met de verkeersafspraken ook rechtstreeks downloaden door op deze 'link' te klikken:  Verkeersafspraken: Overzicht van verkeersafspraken die belangrijk zijn voor kinderen. (pdf).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.