maandag 29 februari 2016

Nieuwe internetopdracht van Jack Nowee: Webpad 'Vulkanisme'


Vandaag lanceerde Jack Nowee (Twitter: @JackNowee) het nieuwe Webpad 'Vulkanisme'. Het is weer een prachtig, leerzaam en interessant webpad geworden!

Het Webpad 'Vulkanisme' bestaat uit negen 'gewone' opdrachten, vier 'Doe'-opdrachten, twee 'Plus'-opdrachten en - zoals gebruikelijk - een TipTile met extra werkblad.


Uiteraard is er ook weer een antwoordenblad voor dit webpad. Je kunt dit antwoordblad bestellen op de Yurls 'Antwoorden Webpaden'.

Tevens heeft Jack het overzichtsblad 'Overzicht Webpaden en meer' bijgewerkt. Op dit overzicht vind je al het online lesmateriaal dat Jack heeft gemaakt. Handig om in jouw 'klassenmap' o.i.d. te bewaren. Altijd al het online materiaal van Jack direct bij de hand.

Pasen is over minder dan vier weken. Willen jij of jouw collega’s in de bovenbouw eens op een andere manier in de groep met dit feest bezig zijn? Kijk dan eens naar 'Oog voor Pasen' (pdf )
Met dit project worden met name de wat meer begaafde kinderen in jouw groep eens extra uitgedaagd om hun lagere en hogere denkvaardigheden (taxonomie van Bloom) aan te spreken.
Maar ook voor andere kinderen is het een uitdaging, zeker als ze in groepjes mogen werken.
Interessant? Inmiddels zijn er negen projecten, waarvan een aantal gratis. Je vindt ze op 'Bloom - Gardner projecten (gr. 4-8)'.

Website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.