dinsdag 2 februari 2016

Vers van de pers! Nieuwe internetopdrachten van Jack Nowee...


Zoals Jack Nowee (Twitter: @JackNowee) opmerkt in zijn mailtje dat ik gisteren mocht ontvangen: "De tijd vliegt weer. Januari is al weer voorbij en we hollen naar de voorjaarsvakantie."

Verder vermeldt hij in dit mailtje dat 2016 een jaar wordt waarin hij het nodige materiaal ontwikkelt voor leerlingen die iets meer aankunnen.
Voor de maand februari zijn gisteren verschenen:

1. Plus-mini 'Huisdieren' voor groep 3-4 en 4-5 


2. Pluspad bedreigde dieren voor groep 5-6, 6-7 en 7-8De antwoorden bij de opdrachten van deze twee nieuwe internetopdrachten kun je tegen een gering bedrag bestellen op de Yurls 'Antwoorden Webpaden'. Het gebruik van het leerlingenmateriaal - dus alle inernetopdrachten - is gratis!

En verder...Wat gaat er de komende maanden verschijnen..?

Nieuwsgierig wat er de komende maanden allemaal gaat verschijnen? De online internetopdrachten die de komende maanden verschijnen, kun je vinden op de pagina '2016 - Binnenkort verwacht ...'

Verder heeft Jack de afgelopen maand een aantal projecten gemaakt, die met name voor de hoogbegaafden een uitdaging zullen zijn.
Ze combineren de Taxonomie van Bloom (lagere en hogere denkvormen) met de 8 intelligentieprofielen zoals Gardner die beschrijft (meervoudige intelligentie).
Je kunt ze vinden op de Yurls 'Webpaden en meer ...' op de pagina 'Bloom - Gardner projecten (gr. 4-8)'. De projecten over dinosauriërs en het zonnestelsel zijn gratis te downloaden.

Jack Nowee wenst je veel plezier met al dit nieuwe materiaal..!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.