dinsdag 5 april 2016

Nieuw van Jack Nowee: Plus-pad 'Oranje-Nassau'. 'Links' Koningsdag en -spelen

Binnenkort doet jouw school wellicht mee aan de 'Koningsspelen' (vrijdag 22 april) en in de week daarop volgend vieren we 'Koningsdag' (woensdag 27 april). Jack Nowee (Twitter: @JackNowee) heeft in het kader van deze festiviteiten een nieuwe internetopdracht het licht doen zien. Verder vind je in deze blogpost een hoeveelheid 'links' naar lesmateriaal dat je t.b.v. de voorbereiding van deze festiviteiten in jouw groep zou kunnen gebruiken...

Nieuwe internetopdracht van Jack Nowee!

Een Plus-pad is een gestructureerde internetopdracht voor leerlingen in het basisonderwijs die 'iets meer aankunnen'. Een Plus-pad heeft de vorm van een 'raadselstraatje'. Wat een 'raadselstraatje' is, zie je als je even naar de nieuwe internetopdracht kijkt. Een Plus-pad is het meest geschikt voor groep 5, 6, 7 en 8.
>> Website: http://plus-pad-oranje.yurls.net/


Mooi startpunt voor een les(sen) over 'Koningsdag'

Met o.m. het Doe-pad 'Koningsdag', het Kies-pad 'Koningsdag en het Webpad 'Koning Willem-Alexander' en nog veel en veel meer! Aanrader!
>> Website: http://koningsdag.yurls.net/


Werkboekjes 'Yurls'


Internetwijzer Basisonderwijs:

Digibord op school

Schoolbordportaal.nl


Schoolbordportaal.nl - Koningsspelen

"Een GRATIS sport- en spelcircuit met handleiding en 12 uitgewerkte spellen. Mooi vormgegeven spelkaarten, scorekaarten, kleurplaten, vlaggetjes en meer. Compleet met certificaat, medaille en placemat voor het Koningsontbijt! Je hoeft ze alleen maar even te downloaden en uit te printen!.." Lees meer »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.