vrijdag 3 juni 2016

Nieuw van Jack Nowee en meester Henk: Lesmateriaal Olympische Spelen 2016 (Yurls)


De Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro vinden plaats van 5 augustus 2016 tot 21 augustus 2016. Vooruitlopend op dit sportevenement hebben Jack Nowee (twitter: @JackNowee) en meester Henk Vink (Twitter: @meesterhenkvink) inmiddels lesmateriaal over de komende Olympische Spelen online gezet.


I. 'Paden' van Jack Nowee over de Olympische Spelen


#1. Webpad 'Olympische Spelen'Het Webpad 'Olympische Spelen' is geschikt voor leerlingen uit groep (5) - 6 - 7 en 8.


#2. Piekerpad 'Olympische Spelen'Het Piekerpad 'Olympische Spelen' is een moeilijker webpad en bedoeld voor de leerlingen die echt wat meer aankunnen; de plus-leerling. 7 gevarieerde onderwerpen. Voor groep 7+ / 8+.


#3. Plus-pad 'Olympische Spelen' (Nieuw!!)Het Plus-pad 'Olympische Spelen' is een gestructureerde internetopdracht voor leerlingen van groep 5 - 6 - 7 en 8 die ;iets meer aankunnen'.
Dit Plus-pad bestaat uit een 'raadselstraatje' met vragen en een slotopdracht. Het 'raadselstraatje' heeft 3 niveaus: groep 5 - 6, groep 6 - 7 en groep 7 - 8.


#4. Plus-mini 'Olympische Spelen' (Nieuw!!)De Plus-mini 'Olympische Spelen' is een gestructureerde internetopdracht voor leerlingen van groep 3 - 4 en 5. Deze Plus-mini bestaat uit een 'raadselstraatje' met vragen en een slotopdracht. De raadselstraatjes zijn er op twee niveau's: groep 3 - 4 en groep 5 - 6.


#5. TipTile 'Olympische Spelen' (Nieuw!!)Jack heeft ook een TipTile over de Olympische Spelen gemaakt. Deze TipTile en het bjbehorende werk- en puzzelblad staan ook bij het Webpad 'Olympische Spelen' en het Pieker-pad 'Olympische Spelen'. Het werk- en puzzelblad (pdf) kun je hier rechtstreeks downloaden.
De bladen met de antwoorden van al dit online materiaal kun je bestellen (tegen een zeer gering bedrag) via de Yurls 'Antwoorden Webpaden'. De internetopdrachten zijn volledig gratis en kunnen zonder enige restrictie door de leerlingen worden gebruikt.

Speciale aanbieding

Behalve de prachtige en geheel gratis internetopdrachten, maakt Jack ook internetopdrachten waarvoor een - ik moet zeggen - heel geringe vergoeding moet worden betaald. Hier een speciale aanbieding!


II. Yurls 'meester Henk - OLYMPISCHE SPELENDe Yurls 'meester Henk - OLYMPISCHE SPELEN' is wéér een geweldige verzameling feitjes en wetenswaardigheden over de Olympische Spelen en de diverse sporten geworden. Wat een werk om dit allemaal bij elkaar te zoeken!! Vandaar ook dit verzoek van meester Henk:
"Het heeft me echter menig uur gekost deze site te maken en ik hoop dan ook dat je, wanneer je de info van deze site op je eigen site gebruikt, zo sportief bent een link naar deze site te maken."III. Overig lesmateriaal over de Olympische Spelen 2016

Is het hierboven genoemde (lesmateriaal) niet voldoende, dan vind je ook nog het nodige via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.