dinsdag 23 augustus 2016

Maak mooie online flyers, nieuwsbrieven en meer met 'TackkEdu'

Met de volledig gratis webapp 'TackkEdu' kun je prachtige lesopdrachten, lessen, een 'project'- of 'thema'-site, verhaaltjes, versjes gemaakt door leerlingen, foto's van tekeningen en handenarbeidwerkjes, nieuwsbrieven, flyers, blogposts schrijven en een 'één pagina'-website maken voor je klas. 

In je 'Tackk' kun je heel veel invoegen:
"Text, headlines, links, photos, graphics, videos, audio and playlists, GIFs and media, buttons, PayPal sales, Google Maps, contact forms and RSVPs(Bron)"
Kortom: 'TackkEdu' moet je zeker uitproberen! Je moet alleen een 'account' aanmaken, maar dat is beslist de moeite waard!Overigens: naast 'TackkEdu' bestaat er ook een 'gewone' 'Tackk'. Deze is ook volledig gratis te gebruiken. Er zit weinig verschil tussen.
"Is TackkEdu different from Tackk? Technically, no. We use TackkEdu to market to educators."

Tip!

Wil je de webapp alléén even uitproberen, gebruik dan '10 Minute Mail' om een 'wegwerp' e-mailadres te maken, want je moet bij het maken jouw een 'TackkEdu'-account' jouw e-mailadres opgeven. Om helemaal 'anoniem' te bliven kun je desgewenst ook nog een fictieve naam opgeven.
Lees - voor je besluit een 'account' aan te maken met jouw e-mailadres en echte naam - de pagina 'Legal' door. Hier vind je o.m. een 'privayverklaring' en de 'gebruiksvoorwaarden' van 'Tackk'.


Demofilmpje 'Tackk'


Bron: Vimeo - 'Tackk' | Tackk - 2014

Een voorbeeld en tevens 'How to'
Uitlegfilmpje #1: 'Maandag over Tackk'
Uitlegfilmpje #2: 'How to Create a Digital Portfolio on Tackk'Handleidingen

Op 'YouTube' zijn veel 'video tutorials' te vinden over 'Tackk': 'Video tutorials Tackk»

'Apps' voor smartphone en tablet

Je kunt 'Tackk' ook op je smartphone of tablet gebruiken:


Website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.