donderdag 29 september 2016

'Trello': Organiseer de werkzaamheden op school - Wie doet wat?

Met 'Trello' (Twitter: @trello) - een gratis*) en in het Nederlands vertaalde webtool - kun je de verschillende werkzaamheden en taken op school beheren en te organiseren.
"Trello is de gratis, flexibele, en visuele weg om alles met iedereen te organiseren.Vergeet de eindeloze e-mailgesprekken, verouderde spreadsheets, niet meer plakkende plakbriefjes en onhandige managementsoftware voor je projecten. Met Trello kun je jouw volledige project in één oogopslag bekijken."
Kortom: 'Trello' is uitermate geschikt voor de schoolleiding, maar ook voor het leerkrachtenteam, commissies, werkgroepen, Oudervereniging, Medezeggenschapsraad en noem maar op... Maar ook voor jezelf is Trello goed te gebruiken om zicht te houden op je taken en werkzaamheden.

Uitlegfilmpje: 'Maandag over Trello'  • Meer recentere (2016) 'video tutorials': zie 'YouTube »
"'Trello' is op het eerste gezicht heel eenvoudig, maar dankzij kaarten heb je alles in handen om dingen voor elkaar te krijgen. Plaats opmerkingen om direct reacties te krijgen. Upload bestanden vanaf jouw computer, Google Drive, Dropbox, Box en OneDrive. Voeg checklisten, labels, vervaldata en meer toe. Dankzij meldingen weet je altijd wanneer er belangrijke dingen gebeuren."
'Trello' draait op al je apparaten, waar je ook bent. Je kunt 'Trello' gebruiken op het web, Android-telefoons en -tablets en de iPhone en iPad.

Tip

Voor je overweegt een gratis account aan te maken, snuffel eerst eens rustig rond op de website om een indruk te krijgen wat 'Trello' voor jouw team en voor jou kan betekenen.Wil je weten wat je allemaal met 'Trello' kunt doen, bekijk dan de Rondleiding »

Handleidingen


Website

*) Naast de gratis versie zijn er ook versies waarvoor je moet betalen. De gratis versie biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt op school. Zie 'Prijzen' »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.