zondag 2 oktober 2016

'Pokémon' op Yurls en dus nu ook in de klas: Yurls 'Pokémon' en Webpad 'Pokémon'

Het populaire spel 'Pokémon' heeft ook zijn weg gevonden in het het onderwijs. Alles over en rond het populaire spel 'Pokémon Go' is nu ook te vinden op 'Yurls'. Voor de volgers van het weblog 'Yurls Nieuws en Tips', 'Yurls' op Twitter (@yurls) en 'Yurls' op Facebook zal dit geen nieuwtje zijn. Er is nu zelfs een internetopdracht over 'Pokémon' - gemaakt door Jack Nowee (Twitter: @JackNowee) en sinds enkele dagen online beschikbaar.


Filmpje: 'Discover Pokémon in the Real World with Pokémon GO!'


"Get ready for an all-new Pokémon experience! Pokémon GO opens a universe of Pokémon to find, catch, trade, and battle on your iPhone or Android device! With Pokémon GO, you'll discover Pokémon in a whole new world—your own! Pokémon GO will use real location information to allow players to experience catching, trading, and battling Pokémon. (Bron)"

#1. Yurls 'Pokémon'Op de Yurls 'Pokémon' vind je alles over het populaire spel 'Pokémon'. Op de pagina 'Pokémon' vind je o.m. artikelen over 'Pokémon en onderwijs', 'Pokémon en godsdienst', 'Pokémon en ouders', filmpjes over Pokémon, 'Pokémon links', een 'Pokémon Go beginnersgids', kleurplaten, knutselsuggesties en natuurlijk de apps om 'Pokémons' te kunnen vinden.
Op de pagina 'Pokémon spelletjes' vind je o.m. een 'Pokémon woordzoeker', 'Pokémon'-puzzelbladen en Nederlands- en Engelstalige 'Pokémon'-spelletjes.
Op de pagina 'Pokémon quiz' staat een leuke quiz met vragen over 'Pokémeon': 'Wat weet jij van Pokémon? Beantwoord de vragen en controleer.'
Op de pagina 'Pokémon Generations afleveringen' staan de afleveringen uit de serie 'Pokémon Generations'. Elke week - tot 23 december 2016 - vind je hier een nieuwe aflevering, "Elke aflevering duurt 3 tot 5 minuten en toont onder andere momenten en personages van de zes generaties in de Pokémon games (Bron)".
Op de pagina 'Webpad Pokémon' vind je een 'link' naar het nieuwe webpad 'Pokémon' van Jack Nowee.

#2. Het Webpad 'Pokémon''Vers van de pers' is het nieuwe Webpad 'Pokémon', gemaakt door Jack Nowee (Twitter: @JackNowee). Dit Webpad bevat internetopdrachten over 'Pokémon' voor leerlingen van groep (5), 6, 7 en 8 en je vindt er 8 'gewone' opdrachten, 4 'Doe'-opdrachten en voor de leerlingen die wat meer aan kunnen zijn er ook nog 2 'Plus'-opdrachten. En natuurlijk een 'werkblad' waarop de leerlingen hun antwoorden kunnen schrijven.
Uiteraard vind je op dit Webpad er ook weer een 'TipTile Pokémon' met een bijbehorend 'werk-en puzzelblad'.

TipTile 'Pokémon'

Het Webpad 'Pokémon' is - net als alle 'Paden' van Jack Nowee - helemaal gratis te gebruiken.
Er is ook een 'antwoordblad' bij het Webpad 'Pokémon'. Je vindt dit 'antwoordenblad' op de Yurls 'Antwoorden Webpaden'. Deze 'antwoordbladen' zijn niet gratis. Jack vraagt hier een kleine vergoeding voor.Artikelen en handleidingen 'Pokémon'

"Ineens lijkt iedereen op internet bezeten door Pokémon. Zijn we de jaren 90 soms opnieuw aan het beleven? Nee, het draait allemaal om een nieuwe rage, Pokémon GO, een smartphone-game waarin je in het echt Pokémon moet vangen. Voor wie zich afvraagt wat Pokémon GO precies is en waarom het ineens zo populair is, is hier alle informatie in één handig artikel..." Lees het volledige artikel »

"Pokémon Go is nu al de meest geïnstalleerde mobiele game ooit. Waarom is de app zo populair, en hoe werkt het?Lees het volledige artikel »

"Gotta catch ‘em all! Pokémon Go is leuk om te spelen, maar als beginnende speler kan het lastig zijn om te snappen wat je moet doen. Daarom hebben we deze beginnersgids gemaakt, zodat je precies weet hoe je moet beginnen en waar je op moet letten..." Lees het volledige artikel »

"Als je inmiddels begonnen bent met het spelen van Pokémon Go en je kent onze Pokémon Go gids voor beginners nu wel uit je hoofd, dan valt er nog veel meer plezier uit het spel te halen als je alle mogelijkheden optimaal benut. Hoe kun je je het beste voorbereiden op een Gym? En hoe haal je alles uit de PokéStops? Welke Pokémon vind je waar en hoe kun je ze sterker maken en zelfs laten evolueren? In deze gids met tips voor Pokémon Go voor gevorderden kom je het allemaal te weten..." Lees het volledige artikel »

"Meer dan 2 miljoen Nederlanders spelen Pokémon Go en inmiddels zie je overal mensen bezig met Pokémon vangen. Zeker nadat Pokémon Go in Nederland beschikbaar kwam is het aantal spelers explosief gegroeid. Op iCulture zijn inmiddels tientallen Pokémon Go-tips verschenen voor beginners en gevorderden en in dit overzicht zie je ze bij elkaar..." Lees het volledige artikel »

'Pokémon' is leuk, maar speel 't voorzichtig..!
En dit is nog maar één waarschuwing. Intussen zorgt 'Pockémon' in sommige gemeenten voor overlast en worden er maatregelen genomen om die overlast te beperken. Zie voorbeelden op Google: hier » en hier »

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.