woensdag 9 november 2016

Gespot! ABC kleuters Letters werkbladen ABC. Alfabet herkennen en leren lezen en schrijven, alfabet werkbladen en letterspelletjes

Gespot: de website 'ABC kleuters'. Op 'ABC kleuters' vind je van alles rond het 'alfabet leren': 'alfabet herkennen en leren lezen en schrijven', 'alfabet werkbladen' en 'letterspelletjes'.
"Op deze site treft u voor kinderen een kennismaking met het alfabet en de mogelijkheid spelenderwijs het schrijven te oefenen en zo kennis op te doen van de Nederlandse taal. Met ABC werkbladen om te printen. (Bron)"
Op 'ABC kleuters' vind je o.m.
  • Letterspel met Dotje (memory)
  • Werkbladen om te printen - letters A t/m Z.
  • Werkbladen per letter van het alfabet.
    Gestippelde letters om over te trekken en blanko lijnen om zelf te schrijven. Met afbeelding welke met de letter begint.
  • Letters verbinden van punt naar punt, letters A t/m M - werkblad.
Ik zou zeggen: kijk eens rond op deze website. Wellicht dat je er iets vind dat je kunt gebruiken.

'Alfabet'-filmpjes op YouTube


'ABC Alfabet Letters Leren voor peuters en kleuters - Nederlands'"Het ABC Alfabet leren in het nederlands op een eenvoudige manier, voor peuters en kleuters. Het ABC Alfabet komt tweemaal langs, een keer rustig opgelezen met de letters als voorbeeld, en een keer sneller. (Bron)"
Op het 'YouTube'-kanaal van 'Peuters & Kleuters' vind je nog veel meer filmpjes over het alfabet, wat filmpjes over cijfers en nog meer... Gewoon even kijken ;-)


Website/URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.