donderdag 10 november 2016

Alles voor de voorbereiding van het Sinterklaasfeest

Nog enkele dagen en dan zijn de Sint en zijn medewerkers weer in Nederland. In deze blogpost vind je een hoeveelheid 'portals' met 'links' ten behoeve van de voorbereiding van de komst van Sinterklaas en zijn medewerkers.

Deze 'opsomming' (met hier en daar wat overlap) is natuurlijk niet volledig, want op het web zijn nog véél en véél meer sites te vinden met (les) materiaal, lesideeën, e.d.

#1. Portalengroep.nl: 'Webwijzer Sinterklaas 2016'
#2. Yurls 'Sinterklaas'#3. Yurls 'Sint op school'#4. Overige websites met (les)materiaal e.d. voor Sinterklaas

  • KinderTube: 'Sinterklaas filmpjes'. Scroll naar beneden en je krijgt een overzicht te zien van alle 'Sinterklaas'-filmpjes.
  • Kinderpleinen.nl: Klik op de „S” en je vindt heel wat pagina's over Sinterklaas Wel even omlaag scrollen.

Sinterklaas zoeken op Yurls

En voor wie dit nog allemaal niet genoeg is: veel 'Yurls'-en hebben een pagina over Sinterklaas. Ga naar www.yurls.net. Aan de bovenkant van deze pagina vind je een zoekbalk. Hiermee kun je zoeken op alle 'Yurls'-pagina’s die er zijn op 'sint', 'sint nicolaas', 'sinterklaas', e.d. Klik dan op het 'Yurls'-icoontje … Zie de afbeelding hieronder:


Ik wens je een fijne en gezellige voorbereiding van het feest van Sinterklaas! En..., mocht jij nog een leuke 'Sint'-site weten, dan stel ik jouw reactie zeer op prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.