dinsdag 27 december 2016

Belangrijk bericht voor edubloggers! De 'Edubloggersbadge 2017' is vanaf vandaag beschikbaar!

Daar is ie dan..!! De 'edubloggersbadge 2017', wederom een co-productie van Willem Karssenberg en ondergetekende. Deze badge vind je op steeds meer edublogs. We hebben daarom gemeend geen geheel nieuwe badge te maken, maar i.v.m. de bekendheid dezelfde badge te gebruiken als in 2016 en alleen het jaartal op te hogen.

M.i.v. 1 januari 2017 kun je jouw edublog verfraaien met deze 'edubloggersbadge 2017' en de hele wereld laten zien dat jij een edublogger bent. Je hebt vanaf vandaag ruimschoots de tijd om deze badge te downloaden, zodat je er op 1 januari a.s. op jouw blog mee kunt pronken.

Waar kun je de badge downloaden...?

De 'edubloggersbadge 2017' kun je (gratis) downloaden op Edubloggers.nl én hieronder.
De badge kun je na het downloaden verkleinen (of vergroten) naar een grootte die passend is voor jouw edublog.

Om te downloaden...Meld je edublog aan op Edubloggers.nl!

Tussen haakjes... Heb je jouw edublog al aangemeld bij Edubloggers.nl..? Op deze website - een initiatief van Willem Karssenberg (@trendmatcher) en Karin Winters (@karinwinters) - staat een overzicht van Nederlands(talig)e EDUbloggers en dat zijn er inmiddels heel erg veel!. Wil je ook op deze lijst staan, dan kun je je - geheel vrijblijvend en uiteraard gratis - aanmelden via het 'Aanmeldformulier Nederlands(talig)e Edubloggers'.

Website / URL

1 opmerking:

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.