woensdag 25 januari 2017

Nieuw op Schooltv: 'interacieve videotours'

Ontdekt via een 'tweet' van 'Schooltv' (Twitter: @Schooltv) een serie van op dit moment vijf 'interactieve videotours'. Hartstikke leuk!! Moet je zeker bekijken. Hopelijk komen er nog meer van deze 'interactieve video's'...


De 'videotours'

 • De aarde en de maan
  Interactieve videotour voorbij de dampkring.
  Ontdek onze aarde en de ruimte eromheen. Klik op 'Tours' linksboven om de audiotour te starten of zoom in en ga op ontdekkingsreis langs onze planeet, de maan en de zon.
 • Het Rijksmuseum
  Interactieve videotour in en om het Rijksmuseum.
  Het Rijksmuseum is een bijzonder gebouw met unieke kunstwerken uit de Nederlandse geschiedenis, vooral uit de Gouden Eeuw. Zoom in op het gebouw en ontdek de topstukken van het museum. Meer weten over de bijzondere verhalen bij het gebouw? Volg dan de tours (linksboven in het scherm).
 • Het zonnestelsel
  Interactieve videotour langs de planeten.
  Ga op ontdekkingstocht door ons zonnestelsel. Start de interactieve videotour om er alles over te ontdekken! Klik op ‘Tours’ linksboven om de audiotour te starten of zoom in en ontdek alles over de planeten, de sterren en de zon.
 • Van top tot teen
  Interactieve videotour door het lichaam.
  Wat is de hik? Waarom krijg je kramp? Ontdek alles over je lichaam in deze interactieve video. Heb je ergens last van? Of vraag je je af waarom je lichaam werkt zoals-ie dat doet? Zoom in en dwaal door je lijf, van top tot teen.
 • Nederlands werelderfgoed
  Interactieve videotour door Nederland.
  Nederland heeft negen plekken die zijn aangewezen als UNESCO werelderfgoed. Het zijn unieke plaatsen, want ze vertellen op een bijzondere manier het verhaal van Nederland. Ontdek in deze interactieve video de werelderfgoed-locaties van ons land.
Bron: Schooltv


Bron afbeelding: Schooltv

Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.