maandag 6 februari 2017

Nieuw! 'basisonderwijs forum': deel je ervaringen en vraag advies aan collega's uit heel Nederland

Het 'basisonderwijs forum' is een forum specifiek bedoeld voor leerkrachten in het basisonderwijs en een initiatief van het 'POLS Netwerk', c.q. Sipke Kloosterman en Frank de Witte.

Leerkrachten werkzaam in het basisonderwijs kunnen op dit forum gratis ervaringen delen en elkaar vragen stellen, zoals...
"Welke middelen zijn er om gepersonaliseerd leren in te zetten? Zelf ken ik Snappet, zijn er nog andere mogelijkheden?"
en
"Wie weet er een goed (web based) programma waarmee kinderen computervaardigheden aangeleerd krijgen?"
Maar het hoeven natuurlijk beslist geen ICT-gerelateerde vragen en ervaringen te zijn! Ook vragen en ervaringen over gewone 'onderwijs'-zaken kun je op het 'basisonderwijs forum' kwijt!

Het 'basisonderwijs forum' verkeert momenteel nog in bèta, De initiatiefnemers van dit forum stellen het daarom zéér op prijs als je feedback wilt geven met ideeën over of tips voor dit nieuwe forum...
"Hoewel basisonderwijsforum.nl nog niet officieel is gelanceerd is het prima om de site alvast onder de aandacht te brengen. Kunnen we meteen kijken of alles werkt zoals we hadden gedacht en kijken waar het nog beter kan."

Schermafdruk 'Basisonderwijsforum.nl'

Wil jij gebruik maken van het 'basisonderwijs forum' dan moet je wel even gratis registeren (account aanmaken). Maar dat registereren is een normale gang van zaken op een forum. Het voorkomt dat 'Jan-en-alleman' er op kan zitten 'klieren'.

Gratis registeren en gebruiken

Het 'basisonderwijs forum' vind ik een goed initiatief. Mijns inziens gaat dit forum voor leerkrachten in het basisondewijs in een behoefte voorzien!

Website / URL

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier je reactie.

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.